Congresinformatie

Doelgroep

Deze editie van Gamechangers in de Bouw & Infra is bedoeld voor:

-          Bouw & Infra

-          Complete bouwketen

-          Overheid en marktpartijen

-          Niveau eindbeslissers en mede-beslissers.

-          Opdrachtgevers, adviseurs, (onder-) aannemers en leveranciers

Thema en doelstelling

In deze editie van Gamechangers in de Bouw & Infra kiezen we voor een bredere beschouwing van het fenomeen bouwteams en gaan we in op het waarom, hoe en wat van bouwteams. Als deelnemer krijg je interessante inzichten en voorbeelden én word je uitgedaagd om jouw eigen expertise in te brengen. Samen willen we het belang van bouwteams beter duiden en de organisatie van bouwteams verbeteren.

Corona update

We mogen elkaar weer in grote groepen ontmoeten! Dat is natuurlijk hartstikke fijn en maakt het mogelijk om weer eens een fysiek congres bij te wonen. Enige waar we nog rekening mee moeten houden is het coronatoegangsbewijs. Bij binnenkomst toon je je coronatoegangsbewijs en daarna kunnen we er een onvergetelijke en inspirerende dag van maken. Wil je graag weten waar dit bewijs aan moet voldoen en de geldende regels? Bekijk deze dan op rijksoverheid.nl.


Deelnamekosten

Deelname aan Gamechangers in de Bouw & Infra kost €295,-.

Direct aanmelden 

Bevestiging van inschrijving

Inschrijven kun je via deze website via onze inschrijfmodule. Na jouw inschrijving ontvang je direct een automatische bevestiging van ons per email. Heb je binnen 24 uur niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via  +31 (0)38-4606384 of via events@acquirepublishing.nl 

Bevestiging van deelname

Uiterlijk 1 week voor aanvang van het congres ontvang jij van ons een definitieve bevestiging van inschrijving voor dit fysieke event. 

Direct aanmelden 

Terug naar boven