Stedebouw & Architectuur

De Nederlandse ontwerp- en bouwsector staat voor een aantal grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, verduurzaming en klimaatadaptatie. Het is innoveren om te overleven, in product, materiaal, uitvoering en ontwerp. Daar hebben we elkaar bij nodig.

Al ruim 30 jaar is Stedebouw & Architectuur hét platform voor architecten, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, ontwerpers, bouwers en voorschrijvers. Het merk onderscheidt zich door het signaleren van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ruimte voor innovatie is het motto. We volgen niet, we lopen voorop.

Die bijzondere focus is terug te vinden in de vijf jaarlijkse thema-edities van het vakblad Stedebouw & Architectuur, maar ook op de website, in de nieuwsbrief en tijdens diverse interactieve (online) events.

Onze doelgroep onderschrijft het belang van dit vakblad. Zo bleek dat Stedebouw & Architectuur op nummer 2 staat in de Top 5 gelezen vakbladen voor architecten, volgens het BouwKennis Jaarrapport 2016-2017.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

« Naar het overzicht

Terug naar boven