Chantal Schrijver

Chantal Schrijver

Functie:
Adviseur Samenwerken en Contracteren bij TAUW BV

Organisatie:
TAUW

Chantal Schrijver is haar loopbaan gestart als techneut bij TAUW in de bodemsaneringswereld. Technische uitdagingen verweven met procesmatige vraagstukken kwamen in haar bodemsaneringsprojecten al snel om de hoek kijken, door het beheersen van (bodem)onzekerheden en hoe dit in een contract belegd kon worden. Aandacht voor de samenwerking tussen partijen hierin heeft altijd haar bijzondere aandacht gehad.

Daarom was werken bij CROW een logische vervolgstap, omdat daar de verbinding tussen ketenpartners in deze contractuele- en risico-context goed kon worden gelegd. Omdat het werken in projecten bleef lonken is Chantal vervolgens bij de overheid Dienst Landelijk Gebied als aanbesteding en contractspecialist aan de slag gegaan. Na prachtige water- en natuurgelateerde projecten in het landelijke gebied heeft Chantal de cirkel weer rond gemaakt en is ze opnieuw bij TAUW terechtgekomen.

Daar heeft zij zich verder ontwikkeld op het vlak van circulair inkopen en duurzaam samenwerken. Chantal is regelmatig spreker op congressen, verzorgt workshops en sessies en is trainer bij diverse organisaties. Chantal is in haar element als het gaat om het motiveren en verbinden van mensen in een veranderende omgeving, zoals bij de energietransitie of de verduurzamingsopgaven in de GWW sector.

« Naar het overzicht

Terug naar boven