Petran van Heel

Petran van Heel

Functie:
Sector Banker Bouw | Vastgoed | ABN AMRO

Organisatie:
ABN AMRO

Petran van Heel  is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de sector Bouw en de sector Real Estate. Vanuit die functie volgt hij de belangrijkste trends in de bouw- en vastgoedsector en heeft daarover een continue dialoog met relaties, prospects en andere stakeholders. Na het afronden van de Technische Universiteit Delft (Bouwkunde) en de Rotterdam School of Management heeft Petran brede nationale en internationale ervaring opgedaan aan zowel de bouw/vastgoed- als de financiële kant.

Binnen de Koninklijke BAM Groep heeft hij bij Bouw & Vastgoed in Nederland en UK (London) gewerkt. Terug in Nederland heeft hij zijn gecombineerde ervaring ingezet bij de opbouw van BAM PPP en het leiden van DBFMO projecten. Vervolgens heeft Petran de stap gemaakt naar commercieel vastgoedontwikkeling bij Rabo Vastgoed Groep (MAB). Daar was hij verantwoordelijk voor grootschalige binnenstedelijke (transformatie) projecten in zowel acquisitie, concept-ontwikkeling en realisatie.

Als sector banker bespreekt hij vanuit zijn specifieke achtergrond de trends binnen de bouw en het vastgoed en welke kansen dit creëert voor de ondernemers. De focus ligt hierbij op kansen in technologie, innovatie en duurzaamheid.

« Naar het overzicht

Terug naar boven